Asistenta, consultanta, reprezentare, negociere

Afaceri imobiliare

Contracte comerciale

Actiuni in instanta

Infiintare societati

 

Despre Noi

Cabinetul de avocat “Dragan Iacob Constantin” , a fost infiintat la data de 31.01.2005, in baza Deciziei Baroului Bucuresti.

Titularul Cabinetului este avocat definitiv, cu o vechime in profesie de peste 10 ani, are drept de a pune concluzii la instantele de orice grad din Romania si detine un masterat in dreptul afacerilor.

Cabinetul nostru abordeaza avocatura dintr-o perspectiva moderna, jucand un rol activ in consilierea tuturor categoriilor de persoane implicate in toate raporturile obligationale, in general, iar in mod special cu accent pe latura afacerilor.

Pe latura dreptului afacerilor, Cabinetul ofera asistenta si consultanta in: dreptul comercial, dreptul administrativ, dreptul muncii, dreptul comertului international, consultanta manageriala si marketing, insolventa, dreptul penal al afacerilor, s.a.

In perioada anterioara dar si ulterioara infiintarii cabinetului, avocatul Dragan Iacob Constantin a participat la negocierea si finalizarea mai multor contracte interne si internationale, fiind printre pionierii acordarii de consultanta juridica privind investitiile imobiliare in strainatate( Bulgaria, Italia, Caraibe), ocazie cu care a avut aparitii in presa scrisa si TV( Adevarul, Capital, Pro Tv, Antena 3, TVR), siteuri specializate de business si imobiliare.

In ultima perioada, activitatea cabinetului s-a axat pe atragerea investitiilor straine, participarea la negocierea unor importante contracte de achizitii de lucrari si servicii, consultanta privind creditele de consum si ipotecare.

Pe partea de litigii, Cabinetul s-a axat in general pe litigii privind dreptul de proprietate, recuperari de creante, drepturi izvorate din contracte comerciale interne si internationale, insolventa, contracte civile si comerciale.

Totodata avocatul Dragan Iacob Constantin a participat la diverse seminarii internationale desfasurate la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Facultatea de Drept, alte seminarii din Romania cu participare internationala si in mod deosebit din Italia.

In baza acordurilor de parteneriat, Cabinetul este in masura sa ofere servicii colaterale cum ar fi: expertize judiciare, redactarea si autentificare actelor notariale la tarife minime, punerea in executare hotararilor judecatoresti, expertiza fiscala si audit, lichidari judiciare, analize de risc in materie comerciala, evaluarea bonitatii unor societati comerciale, efectuarea de evaluari imobiliare, expertize grafologice, cadastru, intabulare, etc.

Cabinetul colaboreaza, de asemenea, pe baze permanente cu alte cabinete de avocatura din tara si din Italia, fiind astfel in masura sa cuprinda o paleta larga de activitati pe intreg teritoriul Romaniei si cel italian.

Recunoasterea noastra ca un partener serios si de incredere, ne onoreaza si ne obliga totodata la imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor, in deplina concordanta cu cerintele tot mai crescande ale clientilor si ale legislatiei.

 
engine by Filip Net, design by Olivia Design