Asistenta, consultanta, reprezentare, negociere

Afaceri imobiliare

Contracte comerciale

Actiuni in instanta

Infiintare societati

 

Misiune

Participare activa la punerea in aplicare a ideilor si planurilor noastre si ale clientilor, crearea tuturor conditiilor legale in scopul asigurarii functionalitatatii si profitabilitatii afacerilor.

Apararea drepturilor umane si libertatilor fundamentale prin punerea in practica in folosul clientului a priceperii noastre , cu daruire si profesionalism.

Valori

Valorile pe care cabinetul de avocatura "Dragan Iacob Constantin" le promoveaza sunt:

Siguranta - Intelegem nevoia clientilor ca afacerea sau cazul lor sa se afle pe maini sigure si ne luam angajamentul pentru ca acest lucru nu fie compromis.

Corectitudine - Poate unul dintre cele mai importante aspecte fara de care orice relatie nu poate functiona in parametrii normali.

Incredere - Valoare definitorie pentru o relatie serioasa si de lunga durata;

Promptitudine - In apararea dreptului fiecarui client si in promovarea intereselor acestuia promptitudinea este esentiala;

Eficienta - Nu putem concepe realizarea misiunii noastre fara o gestionare corecta a timpului alocat fiecarui caz in parte, a resurselor necesare;

Respect - Pentru noi toti oamenii sunt egali iar respectul fata de client este una din valorile de la care nu ne abatem;

Confidentialitate - Datele personale ale clientilor si obiectul cauzelor nu vor fi aduse la cunostinta tertilor;

Inovatie - Avem capacitatea si experienta acestor ani ne sta marturie, de a participa activ prin punerea la dispozitia clientilor a ideilor noastre multe dintre ele fara concurenta, chiar inovatoare.

Profesionalism - Insumarea tuturor valorilor mai sus expuse pentru realizarea misiunii noastre in cele mai bune conditii pentru satisfacerea intereselor clientului.

 
engine by Filip Net, design by Olivia Design